RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Programajánló országszerte (november 6-12.)

Programajánló országszerte (november 6-12.)

Elérkezett a Múzeumok Őszi fesztiváljának utolsó hete. Használjuk ki a lehetőséget, és látogassunk el minél több programra!  Derűs, élményekben  gazdag hetet kívánunk!

 

TEREMŐR A PÁCBAN, AVAGY DRÁGÁN ADD A MŰTÁRGYADAT!

Színházi szabadulószoba várja a színház világának szerelmeseit november 7-én délután. A Miskolci Színjátszást bemutató kiállítás megannyi izgalmas kérdést rejt, melyeknek megfejtésére csoportok és egyéni látogatók is vállalkozhatnak. A játék helyszíne a Herman Ottó Múzeum kiállítótere.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=43

 

A MECSEKI GYÉMÁNT NYOMÁBAN

Vajon hol rejtőzik? Izgalmas kincskereső játékkal várja a Komlói Helytörténeti és Természettudományi Gyűjtemény a családokat és kisebb csapatokat. A feladat megtalálni, és visszaszerezni az ellopott drágakövet. A megfejtéshez csavaros feladványok útján juthatnak az ügyes kincskeresők, s a nyomozás során – a kiállítást bebarangolva – fény derül a Mecseki Gyémánt titkára is.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=461

 

KOMÁROMI MESTERSÉGEK: KOMÁROMI HAJÓGYÁRTÁS

A komáromi hajógyártást, és a nagy múltú komáromi hajógyár történetét mutatja be a Komáromi Klapka György Múzeum legújabb kiállítása. Kecskés László Komáromi Mesterségek című könyve alapján 2005-ben indult kiállítás-sorozat egyik állomásaként a hajóácsok, hajóépítők nem könnyű munkájával is megismerkedhetnek a látogatók.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=196

 

SZÍNES GONDOLATOK – SOKSZÍNŰ GRAFIKUSSAL

A hajdúnánási Móricz Pál Múzeum vendége Fekete Szabolcs grafikus, akit újabban felnőtt színezők alkotójaként ismerhetünk. Színes gondolatok című kifestője márciusban jelent meg. Véleménye szerint azért ilyen népszerű manapság ez a fajta alkotó tevékenység a felnőttek körében, mert a színezés közbeni meditatív állapot segít a külvilág kizárásában. Ez pedig az egyik legjobb módja a stresszkezelésnek. November 10-én 17 órai kezdettel a művésszel közösen alkothatunk egy óriáskifestőt, mely ezúttal Hajdúnánás jellemzőit, értékeit kívánja bemutatni.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=674

 

Színházi szabadulószoba Miskolcon
A mecseki gyémánt nyomában Komlón

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

5 éves a sün!

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2016MŐF 2015MŐF 2014MŐF 2013
Nemzeti Kulturális Alap