RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Hírek > Dolgok, amik éjszaka történnek a múzeumokban ...

Dolgok, amik éjszaka történnek a múzeumokban (okt. 30 - nov. 5.)

Izgalmas éjszakai kalandokra invitálnak a múzeumok az őszi szünet idején. Rendhagyó, zseblámpás tárlatvezetések várják a látogatókat a kapuzárás után. A kicsiknek a pizsamaparti, a nagyoknak a börtöntúra nyújthat többek közt izgalmas, késő esti élményt.


Rejtély az ódon falak között

Halloween-i hangulatban, régi sírkövek között, sötétedés után kezdődik a borzongani vágyóknak a mese Tatán. Fel kell venni a történet fonalát, ki kell szabadulni a szabadulós szobából, amelyhez át kell menni a középkori vár sötét börtönén, és választ kell találni a kérdésekre. Vajon mi a megoldás?

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=200

 

Az álmok ajtója

Pizsamaparti a sátoraljaújhelyi múzeumban ottalvással! A gyerekek elemlámpás vezetéssel bebarangolják a Kazinczy-kiállítást. Az ajtók mögött rábukkannak egy-egy dobozos kakaóra, mesekönyvre, játékra. Éjfélkor pizsamában felfedezik az Erdőjárók kalauza című kiállítást.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=240

 

Éjszakai bekukkantó

A képzőművészet, az irodalom, a történelem, a régészet és a néprajz világából csomagolnak interaktív köntösbe történeteket. Így hangolódnak az éjszakára a nyíregyházi Jósa András Múzeumban. Lámpást adnak a látogatók kezébe, és a pincétől a padlásig felfedezik az épület titkait.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=578

 

Éjszaka a múzeumban

Zárás után ismét kitárulnak a Szennai Skanzen Múzeum kapui, és éjszakába nyúló programot kínálnak a látogatóknak. A zseblámpás tárlatvezetés során megelevenednek a házak egykori lakói, a falvak mitikus lényei, hiedelmek, babonák. A tábortűznél zselici pásztordalok, muzsikák és népmesék hallhatók.

http://www.oszifesztival.hu/programok_hu.html?pid=790

 

 


 

Éjszakai bekukkantó Nyíregyházán

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

5 éves a sün!

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMŐF 2016MŐF 2015MŐF 2014MŐF 2013
Nemzeti Kulturális Alap